Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.05.09

MAJÁLIS BUDAJENŐN

Munkatársainkkal ezen a verőfényes május elseje reggelén alaposan megpakolva játékokkal, ajándékkal és mindenféle jóval, felkerekedtünk, és meg sem álltunk Budajenőig, egyenesen a Sportpályáig. A pályán már nagy volt a készülődés, a sátrunkat hamarosan birtokba vehettük. Kezdetét vette a Majális, ahol szolgálatunkkal évek óta részt veszünk játszóházzal, sportfoglalkozással, kézműves foglalkozásokkal.

Sátrunkba a hirtelen jött nyári hőség ellenére folyamatosan érkeztek kicsik és nagyok és még nagyobbak egyaránt. Érdeklődéssel figyelték, hogy mi minden érdekeset lehet Nálunk, Velünk alkotni, játszani, versenyezni, mert annyi mindent lehetett, csak egyet nem: unatkozni!
 
Volt kézműves foglalkozás- hűtő mágnes és egyéb dekorációk készítése, már anyák napjára készülve. Lehetett kvíz kérdésekre válaszolni a szavanna élővilágából – ezeket a szülők is nagy lelkesedéssel töltötték ki, nem csak a gyerekek! És kötélhúzó versenyen, célbadobós versenyen is kipróbálhatták magukat az érdeklődök. Na és a nyeremények is gyorsan fogytak és nagyon népszerűnek bizonyultak: csokik, nyalókák, kártyák.
 
A jó hangulatú esemény nagyszerű élményt jelentett valamennyi résztvevő számára, erről a  mellékelt fotók is tanúskodnak!
 

A mappában található képek előnézete Majális Budajenőn 2012