Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.01.09

Köszönet az adományokért!

„Valahányszor valaki jót cselekszik ezen a világon: egy (...) pillangó száll föl a levegőbe, s viszi a hírt a Jóistennek.”

Wass Albert
Köszönet az adományokért!
helping-hands-001.jpg A HÍD Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat ezúton mond köszönetet valamennyi jólelkű „angyalnak”, akik önzetlen segítségükkel hozzájárultak rászoruló családok, gyermekek karácsonyához.
Az ünnepet megelőzően sok- sok különböző felajánlás érkezett magánszemélyektől, civil szervezetektől, cégektől, akik notebookokat, vadonatúj és használt játékokat, mesekönyveket, felnőtt könyveket, ruhaneműt, diót, édességet, tartós élelmiszereket, pénzt, péksüteményeket, kenyeret, vagy egész különleges módon professzionális családi fotózást és fotókidolgozást adományoztak.
Szeretnénk köszönetet mondani a Csami pékségnek, ahonnan egész évben heti minimum egy, de gyakran két alkalommal is jelentős mennyiségű péksütemény adományt kapunk, amelyet egy-egy alkalommal mintegy 20-22 fő részére osztunk ki. A péksüteménynek, kenyérnek mindig nagyon örülnek az emberek és ez az örömön túl sokak számára jelent segítséget a mindennapok során.
Szintén az egész éves támogatásért köszönetet mondunk Bakács Bernadett alpolgármester asszonynak, a szociális alszámlára havi rendszerességgel utalt összegért, amelyet a krízis helyzetbe került családok megsegítésére fordítottunk. A támogatók, adományozók közül volt, aki névtelenül kívánt segíteni, köztük az az idős úr is, aki 4 hatalmas rekesz diót ajánlott föl rászoruló családok részére, valamint egy idős hölgy, aki édességeket és tartós élelmiszer csomagot hozott be, ezeket mindenki örömmel fogadta. Még egyszer köszönjük támogatásukat!
Köszönjük a támogatást és a közreműködést Budakeszi Város Önkormányzatának, Odri Ágnesnek, Szél Bálintnak, Kondás Andrea fotósnak, a Segítő Kapcsolatok Alapítványnak, a Baptista Szeretetszolgálatnak, a Katolikus Karitásznak, Érdi Tamásnak, Bokor Ildikónak, a Budakeszi Notbook Kft-től Szakolczi Norbertnek, akik mind hozzájárultak a Budakeszin élő családok gazdagabb és meghittebb karácsonyához!
Békés, egészségben és örömökben gazdag boldog új esztendőt kívánunk Önnek és kedves családjának!
a HÍD Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat      valamennyi munkatársa