Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.05.24

BUDAJENŐN JÁRTUNK MAJÁLISON

Sok éves hagyományainkat követve mi, jó páran a Híd Családsegítő munkatársaival ezúttal is felkerekedtünk Budajenőre a nem kevés cókmókunk és vidámságunk kíséretében.

p2030005.jpg

Ismét majális! Ismét jövünk Budajenő! Ahogy megérkeztünk, máris birtokba vettük sátrunkat és sebesen berendeztük játszóházunkat.
 
Sátrunkba a nyári hőség ellenére egyre érkeztek a kicsik és nagyok és még nagyobbak egyaránt. Kíváncsian nézték, hogy mi minden érdekeset lehet Nálunk, Velünk alkotni, játszani, versenyezni, mert annyi mindent lehetett:
 
Kézműves foglalkozás-anyák napi dekorációk, valamint egy ügyességi játék elkészítése, sportfeladatok, twister társasjáték, kvíz feladatok egyaránt megtalálható volt kínálatunkban és jöttek is a jelentkezők bőven. A kvíz ezúttal a tengerek, óceánok élővilágára vonatkozott és gyerekek és szülők is lelkesen töltötték ki. A megoldásokért járó ajándékok igen népszerűek és kelendőek voltak: közkedvelt, sokak által gyűjtött matricák és buborékfújók!
 
A jó hangulatú esemény nagyszerű élményt jelentett valamennyi résztvevő számára, mi is nagyon jól éreztük magunkat, mint ahogy erről a mellékelt fotók is tanúskodnak!
 
Jövőre ismét ott leszünk!

 

 

A mappában található képek előnézete Majális Budajenőn 2013