Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cikkek

Cikkek

2017.04.14

TÁJÉKOZTATÓ

/ Menüpont: Cikkek

SZÜNIDEI INGYENES GYERMEKÉTKEZTETÉSRŐL

 
Teljes bejegyzés

2016.10.29

Finom illatok, ízek, derűs jókedv

/ Menüpont: Cikkek

Finom illatok, ízek, derűs jókedv, szeretet, összetartozás, egymás számontartása és megannyi érték mutatta meg magát a Híd Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat által szervezett bográcsozással összekötött találkozáson, mely meghívás városunk nyugdíjas klubjait hivatott meglepni. 

 
Teljes bejegyzés

2015.08.08

"Palackba zárt szeretet"

/ Menüpont: Cikkek

kezek.jpgHa behunyom a szemem, magam előtt látom nagymamám törékeny kezét, ráncos redőkkel keretezett arcát, szerető, óvó tekintetét, dallamos hangját. Egyszerű munkásasszony volt, aki a kertnek, jószágoknak és mindenekelőtt családjának élt. 

 
Teljes bejegyzés

2015.04.15

Bencsik Zsolt: HÍD az Iskolában

/ Menüpont: Cikkek

fuzetek.jpgA HÍD Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat felé érkező megkeresések, jelzések esetében növekszik azoknak a gyerekeknek a száma, akikkel kapcsolatosan valamilyen viselkedési, beilleszkedési vagy teljesítményprobléma merül fel. Fontos a felvilágosítás és a gyermekekkel korán találkozó szakemberek, kortárscsoportok érzékenyítése.

 
Teljes bejegyzés

2015.04.03

Bencsik Zsolt: Elérünk minden korosztályt!

/ Menüpont: Cikkek

korosztaly.jpgHúsvéttal minden évben nagyon várjuk a tavaszt, a szép időt, a színekbe öltözködő fákat. A természet megújulása energiát, lendületet, derűt csalhat mindannyiunk hétköznapjaiba. Ennek fényében a HÍD Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat megújult színes, gazdag, ingyenes - minden korosztály érdeklődésére nyitott - kulturális, szakmai programjaira, csoport foglalkozásaira szeretettel vár minden érdeklődőt!

 
Teljes bejegyzés

2015.02.28

Új vezetője van a HÍD Szociális és Családsegítő Szolgálatnak

/ Menüpont: Cikkek

bzs-index.jpgMárcius elsejétől Bencsik Zsolt az új vezetője a HÍD Szociális és Gyermekjóléti Szolgálatnak. A szociálpolitikusi, mediátori és családterapeuta képesítéssel egyaránt rendelkező, komoly szakmai tapasztalattal bíró fiatalember hisz a szociális segítő munka eredményességében, és bízik benne, hogy irányításával Budakeszin is javul a támogatásra szoruló emberek helyzete. Kinevezése öt évre szól.

 
Teljes bejegyzés